Oblikovanje interierja – Mladinski center s hostlom

,

Dvorec Trebnik

Soba posvečena dvorcu Trebnik se nahaja v nadstropju mladinskega centra in hostla pod zaporedno številko 3. Velika je 12 m² in ima lastno kopalnico. Soba Dvorec Trebnik je opremljena s pohištvom, ki ima pridih industrijskega stila. V sobi se nahajata dve enoposteljni postelji, odprta omara, preproga, okrasne blazine, stenska svetilka, stropna luč, zavese, okraski in okrasne rastline. Soba je pretežno v rjavih in sivih odtenkih z dodatkom zelenja.

 

Grajska soba

Grajska soba se nahaja v nadstropju mladinskega centra in hostla, pod zaporedno številko 5. Posvečena je Staremu gradu v Slovenskih Konjicah. Velika je 12 m² in ima lastno kopalnico, opremljena je s pohištvom, ki ima pridih baroka. V sobi so dve enoposteljni sobi, dva razkošna grajska fotelja, nočni omarici, preproga, okrasne blazine in odeje, zavese, razkošen stropni lestenec in okrasno ogledalo. Soba je pretežno v modrih in belo-sivih odtenkih.

 

Ivan Minatti

Soba Ivan Minatti se nahaja v nadstropju mladinskega centra in hostla pod zaporedno številko 7. Posvečena je slovenskemu pesniku, uredniku, prevajalcu in akademiku Ivanu Minattiju, ki se je rodil v Slovenskih Konjicah. Minattijeve pesmi večinoma govorijo o odtujenem človeku, ki se zateka v naravo. Velik uspeh mu je prinesla pesem Nekoga moraš imeti rad, ki je vključena v sobo tako, da je besedilo pesmi napisano na steno. V sobi so enoposteljna soba, okrasni fotelj, polica za knjige, okrasne blazine in razni dekor, nočna svetilka in stropni svetilki. Soba je pretežno v zeleno-rjavih odtenkih.

Avtorji:

Skills

Posted on

marec 2017

Pin It on Pinterest